0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DUNĐERSKI ZA HOTSPORT: Sjajni bek slobodan je u izboru nove sredine – Inostranstvo kao primarni cilj! (VIDEO)

Objavljeno: 27.12.22 u 21:51

Srpski fudbal vapi za kvalitetnim igračima na bekovskim pozicijama.

David Dunđerski nakon šest meseci u lučanskoj Mladosti menja sredinu. Reč je o momku rođenom 1999. godine u Bergamu. Igra na poziciji desnog beka, ali i jako dobro pokriva nešto ofanzivnije pozicije, kada je to potrebno. Dugi niz godina redovan je na terenima Superlige i sada je spreman za nove izazove.

‘Sporazumno smo prekinuli saradnju i ovim putem želim da se zahvalim Mladosti i Nešku Milovanoviću i poželim im uspešnu polusezonu. Klubu je trebala sveža krv da se digne, a meni je bila potrebna veća minutaža koju ne bih dobio u narednoj polusezoni, tako da je doslo do rastanka.’ – rekao je Dunđerski za HotSport.

Odavno je jasno da igrači iz Superlige kao glavni cilj imaju odlazak u inostranstvo, gde će naplatiti svoje godine rada i truda.

‘Mislim da je svakom igraču iz Superlige cilj da se otisne u inostrnstvo, tako da sada radimo na inostranom angažmanu, a naravno čekam i ponude iz Superlige.’

Iako nema klub, David je u punom treningu i spreman je za nove izazove.

David Dundjerski (R)
Cukaricki v Mladost during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium FC Cukaricki on September 01, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Treniram privatno trenutno kod Saleta Jankovića na Sportlandu u Novom Sadu, teretana i trčanje. Želim da što spremnije da dočekam polusezonu i uđem spreman gde god budem bio.’ – zaključio je Dunđerski.

Ove sezone David Dunđerski u Superligi odigrao je 14 utakmica i postigao jedan pogodak.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter