0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije-Play Off Semi Final season 2018-2019 FMP v Partizan Djordje Gagic Belgrade, 05.06.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BORAC DOVODI BIVŠEG CENTRA PARTIZANA: Gagić stiže u Čačak!

Objavljeno: 27.12.22 u 23:23

Đorđe Gagić dobija novi klub.

Veliko pojačanje stiže u redove Borca iz Čačka. Uskoro potpisuje ugovor, praktično je dogovorio uslove saradnje, zvanična vest se očekuje u narednim satima.

Đorđe je rođen 1990. godine, trenutno nastupa za Ada Blu, gde je večeras najverovatnije odigrao poslednju utakmicu. Pre dolaska u Francusku, Đorđe je nastupao u litvanskom Lijetkabelisu. Ostao je upamćen po odličnim sezonama u Partizanu od 2012. do 2015. godine. Kasnije je igrao u Turskoj, Belorusiji, Španiji, da bi potom imao ne tako uspešan drugi mandat u Partizanu 2018. godine.

Gagić je u „crno-belom“ dresu osvojio Jadransku ligu, i dve titule šampiona Srbije. Sa Igokeom je osvojio prvenstvo Bosne i Hercegovine, i bio je član univerzitetske reprezentacije Srbije koja je osvojila zlato 2013. godine.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter