6
Evroliga

Crvena Zvezda - Borac Cacak ABA Liga 25.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic

ZVEZDA U VELIKOM PROBLEMU: Kampacov nastup protiv Barselone je upitan zbog zabrane Evrolige!

Objavljeno: 26.12.22 u 12:40

Još uvek nije rešena ključna prepreka

Fakundo Kampaco je najveće pojačanje Crvene zvezde u ovoj sezone bez ikakve dileme, a to se najbolje videlo u njegovom debiju protiv Borca iz Čačka.

Ipak, njegov debi u crveno-belom dresu u Evroligi izgleda da će morati još da sačeka pošto i dalje postoji problem sa registracijom novih igrača.

VESTI O ZVEZDI:

Grčki mediji pišu o tome da postoji realna šansa da Kampaco opet ne bude na raspolaganju Dušku Ivanoviću u utakmici protiv Barselone koja se igra u petak.

Ono što tvrde iz Zvezde jeste da će taj problem biti rešen u najskorijem roku, a priča se o tome da bi to moglo da bude već u toku ove nedelje.

Nama ostaje samo da čekamo da vidimo hoće li Kampaco zaigrati u ovoj godini za Crvenu zvezdu u Evroligi.

30
11

6 Komentara

  1. Ovi iz Humske treba da se dogovore,da li nam drezava dala pare za Kampaca ili nije? I kako to da ako nam je drzava dala za Kampaca nije dala i da se ukine zabrana registracija novih igraca za evroligu…Ja samo znam da su se 2007-e godine fuzionisali Partizan i Igokea na godinu dana.Imali su zajednicki racun,neka mutljavina je odrajdena sa MTS-om i to je ostalo na tome.

    10
    20
    Odgovori
      • Ne razume koga ti nazivaš imbecilom ja sam navijač zvezde i mene lično ne interesuje partizan i to šta radi i kako radi, a da država gura lovu i jednim i drugima gura i to dobru lovu hteo neko to da shvati ili ne muljaju i jedni i drugi a to što nas sve nazivaš imbecilima a nezna me i nepoznaješ to samo govori o tvom vaspitanju i tvojoj ličnosti druže razmisli malo o tome

        7
        5
        Odgovori
  2. Jbg…nije mi ‘jasno’ kako ovi..’misle’ da otplate kRamPACOVih 1,8 milki ako EL presedi na klupi fabrike iz predqradja zbog uobicajenim im maLver.zaciya koje u EU ne prolaze, a „ONI“ uporno ‘teraju po svom“..poput vilDOZE i Realovih 2 milke e. potrazivanja..ccc……??…TU ne pomaze ni ‘rad trece smene’ bancoROMa..?!!!!

    8
    11
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter