0
Lifestyle

FOTO: Hisense

ZABAVA ZA SVE: 3 fudbalske igre koje morate odigrati ove praznične sezone!

Objavljeno: 26.12.22 u 16:34

Novogodišnju i božićnu pauzu od obaveza mogli biste da iskoristite da konačno odigrate neke od najboljih fudbalskih igara ove sezone.

Na krilima FIFA World Cup u Kataru, ali i zbog silne zabave koju nude, predstavljamo vam tri sportske, pre svega fudbalske igre koje biste morali da odigrate pred kraj 2022. i tokom 2023. godine.

Ima tu za svakog ponešto – od klasične sportske simulacije fudbala, preko cross platformskog igranja na konzolama ili telefonima do gejmpleja koji se zasniva isključivo na taktici. Zajedničko za sve tri igre jeste to da sjajno izgledaju na kvalitetnom TV-u, ali i da će vam pružiti sate i sate zabave bez obzira na to da li ih igrate sami, sa društvom kod kuće ili preko interneta u multiplejer režimu.

Igre o kojima pričamo su FIFA 23 sa FIFA World Cup update-om, eFootball 2023 sa The Football Festival dodatkom i nezaobilazni Football Manager 2023, koji se pojavio baš pred Svetsko prvenstvo u Kataru.

FOTO: Hisense

Šta sve nude nove fudbalske igre

FIFA 23 ostaće upamćena po tome što je to poslednje izdanje ove igre na kojem sarađuju kompanija EA Sports i FIFA organizacija. Nakon nje igraćemo neke nove simulacije fudbala o kojima ćemo saznati više tokom 2023. i 2024. godine. Cena igre je 70 evra u osnovnom izdanju, a FIFA World Cup update dobijaju besplatno svi igrači koji kupe igru. FIFA serijal je već decenijama poznat po autentičnom gejmpleju, HyperMotion2 realističnoj grafici i cross-play opciji. Sadrži preko 19.000 licenciranih igrača, 700 timova, 100 stadiona i preko 30 zvaničnih liga širom sveta. Igra je pravljena za konzole, a PlayStation i Xbox kontroleri savršeni su za sjajno igranje satima.

eFootball 2023 je nešto slabije ocenjen od FIFA 23 naslova i ne sadrži FIFA World Cup dodatak, ali donosi The Football Festival, koji je “simulacija“ Svetskog prvenstva, koliko to zvanične licence dozvoljavaju. Ipak, igra je besplatna za igranje i nudi mogućnost povezivanja igrača na različitim platformama. Konami, koji je izdavač igre, naporno radi na peglanju prezentacije i gejmpleja, pa je eFootball 2023 u najnovijem izdanju drastično bolji od premijernog izdanja, koje je dobilo loše kritike. Ako date šansu najnovijem izdanju, koje nasleđuje legendarni PES – bićete zadovoljni, sigurni smo!

Football Manager 2023 je simulacija fudbala, ali na drugačiji način. Ako volite taktiziranje, podešavanje tima i nastupa do najsitnijih detalja, vođenje finansija, uticanje na svaki moguć delić statistike, ali i svih drugih aspekata igre – ovo je naslov za vas! Vodeći svaku funkciju odabranog kluba potrebno je da se dokažete kao kvalitetan menadžer i izborite do vrha tabele. Neće biti lako, ali ćete usput sigurno uživati. Uostalom, ovo je i najbolje ocenjena fudbalska igra trenutno na svim platformama, bez obzira na to što se ne radi o klasičnoj simulaciji. Cena igre je 60 evra.

Uživajte u svakom detalju

Kao Hero model Svetskog prvenstva u Kataru, Hisense 65U7HQ ima sve karakteristike koje su vam neophodne da uživate u bilo kojoj od ovih igara, ali ih imaju i Hisense televizori serija U8, U9, kao i Hisense Laser TV. Modeli koje smo pomenuli imaju najmanje 4K rezoluciju i dijagonalu ekrana od 55, 65 ili više inča, što je više od dovoljnih karakteristika da uskočite na teren igara pravo iz vaše sobe!

Najveća tajna uspeha Hisense televizora u domenu gejminga je, zapravo, novi Režim za igranje (Game Mode Pro) sa automatskim podešavanjem niskog odziva (ALLM) i neprestanim vertikalnim osvežavanjem pod HDMI 2.1 protokolom. Jednostavno rečeno, ove opcije, osim što smanjuju kašnjenje, utiču i na smanjenje seckanja na ekranu i disbalans slike, pomažući vam da ostanete u prednosti i pobeđujete. U sportskim simulacijama svaki pas, svako dodavanje ili šut na gol su bitni, a što brža izvedba bez kašnjenja slike biće i bolji rezultat, posebno u FIFA 23 i eFootball 2023 igrama!

FOTO: Hisense

Hisense na svojim odabranim televizorima podržava osvežavanje slike do 120 Hz, kašnjenje manje od 20 milisekundi, dok Dolby Vision HDR10+ i zatamnjivanje u punom opsegu omogućavaju jasniju, kvalitetniju i izražajniju sliku u svim trenucima igranja. Ove opcije obavezno aktivirajte tokom igranja Football Manager 2023 igre, za komfornije igranje i jasno čitanje svakog detalja statistike. Za momente kad je soba previše osvetljenja na nekim modelima je dostupan anti-glare dodatak, koji smanjuje neprijatne odsjaje sunčeve svetlosti i drugih izvora odsjaja na ekranu.

Recimo, Hisense 75U9GQ model, podržava i AI optimizaciju slike, tehnologiju opremljenu pametnim prepoznavanjem trenutne scene na ekranu u realnom vremenu. Zahvaljujući ovome TV u trenutku može da uhvati ulazni signal svakog frejma, a onda da ga automatski prepozna i optimizuje podešavanja slike prema specifičnim zahtevima scene koja se prikazuje. To je moguće zahvaljujući pametnom Hi-Engine procesoru, a svi Hisense televizori dolaze sa VIDAA pametnim operativnim sistemom u verziji 6.0 ili novijoj.

Naravno da igranje ništa ne vredi, ako vas zvuk ne uvuče u igru! Huk stadiona, navijačka energija i euforija FIFA 23 i eFootball 2023 biće i doslovno svuda oko vas zahvaljujući različitim zvučnim efektima koje Hisense televizori nude – od Dolby Atmos i DTS Virtual:X tehnologija sve do višekanalnog surround zvuka. Ilustracije radi, u uobičajenim okolnostima, zvučnici televizora emituju zvuk na donjoj ili prednjoj strani. Kada televizor ima Dolby Atmos podršku, između ostalog, to čini da TV simulira efekte zvuka koji dolaze spreda i sa donje strane, ali i odozgo i iz pravca plafona, kreirajući atmosferu kao da ste na stadionu sa svih strana.

Sve Hisense televizore možete da pogledate i kupite u Hisense Gorenje Studijima širom Srbije i kod prodavaca tehnike u svakom većem gradu u zemlji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter