5
Fudbal

FSS Izborna Skupstina, Stara Pazova 1.11.2022. Beograd Srbija photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

SRBIJA PROMENILA SELEKTORA: Izvršni odbor FSS doneo konačnu odluku!

Objavljeno: 26.12.22 u 23:56

Već dugo godina u ženskom fudbalu!

Dragiša Zečević postaće novi selektor ženske fudbalske reprezentacije Srbije. Ovu funkciju dobija na zvaničan predlog Stevana Dike Stojanovića. Ugovor će biti potpisan do kraja 2024. godine, a na ovoj funkciji će zameniti Predraga Grozdanovića.

FOTO: FSS

FSS je odbacio mogućnost produženja ugovora (koji je istekao u oktobru) sa Grozdanovićem uprkos dobrim rezultatima koje je beležio.

Incijativa za dolazak Zečevića na funkciju dolazi direktno od najodgovornijeg pojedinca, Bojana Pavićevića, direktora za futsal i ženski fudbal FSS-a.

Zečević je godinama radio sa mlađim ženskim selekcijama, a poslednji angažman je imao u kadetskoj selekciji.

FOTO: FSS

Svoj debi na klupi A tima imaće u septembru kada počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Novi selektor ženske kadetske reprezentacije Srbije biće Aleksandar Petrović koji će na tom mestu zameniti Dragišu Zečevića.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

19
24

5 Komentara

  1. Strasno..Sto taj Pavicevic i Piksija ne smeni..Sramno sta se desava u futsalu..nadam se da ce i on biti smenjen jer nena uticaja i ne pomaze futsal klubove i futsal je dosao do gasenja..bitno da je doveo u futsal prevarante

    13
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter