0
Fudbal

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

SPORTSKI DIREKTOR AL-NASRA OTKRIO: „Nije mi dozvoljeno da pričam o Ronaldu!“

Objavljeno: 26.12.22 u 20:12

Čudna izjava.

Tokom Mundijala u Kataru Kristijano Ronaldo je i zvanično ostao bez kluba s obzirom da je sporazumno raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom.

Od tada se spekuliše koji klub bi mogao biti naredna destinacija Kristijana.

Nekako najzainteresovaniji je bio saudijski Al-Nasr koji je bogatom finansijskom ponudom itekako zainteresovao Ronalda.

Sportski direktor Marselo Salazar nije ni demantovao, ali ni potvrdio Ronaldov dolazak.

Nije mi dozvoljeno da kažem da ili ne. Sačekajmo da vidimo kako će se stvari odvijati do kraja godine. Kao što vidite, reč je o pregovorima ogromnih razmera, ne samo za klub, već i za zemlju i svet fudbala i moraju da ih vode najviši organi države. – rekao je Salazar.

Ističe da kao Portugalac, uvek navija za Kristijana.

Ono što mogu da kažem je da je Kristijano Ronaldo jedan od najboljih u fudbalskoj istoriji. On je za mene uvek bio primer kao sportisti, za volju koju pokazuje za pobedom. A kao Portugalac uvek navijam za njega. – izjavio je sportski direktor saudijskog kluba.

Ima dosta kritika na račun lige Saudijske Arabije, međutim nije previše pogođen time Salazar.

Lako je kritikovati nešto što ignorišete. Ovde sam pet godina i svi fudbaleri sa kojima sam razgovarao su bili vrlo pozitivno iznenadjeni kada su stigli ovde, posebno zbog nivoa lige. Život u Rijadu sa porodicama je bilo prijatno iznenadjenje za igrače, uz škole i sve što imamo ovde. – zaključio je Salazar.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter