1
Domaći fudbal

head coach Gordan Petric TSC - Partizan Superliga Srbije, Super, Liga, Backa Topola, Srbija, 6.11.2022. Novembar 6. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN OVOG IGRAČA ŽELI OD LETOS: Da li se otvara nova šansa da obuče crno-beli dres?

Objavljeno: 26.12.22 u 17:27

Petrićeva želja.

Iako će se fudbalska sezona u Srbiji nastaviti tek u februaru, već se radi punom parom po pitanju dovođenja novih igrača.

Partizan je za sada rezervisan, ali je sportski direktor Parnog valjka, Ivica Kralj, najavio da bi posle Nove godine mogli da se očekuju konkretni potezi.

Podsećamo ime koje se povezuje sa crno-belima, a koje je baš atraktivno jeste Dolev Haziza, kojeg navijači Crvene zvezde dobro pamte, s obzirom da ih je letos zajedno sa svojim Makabijem iz Haife ostavio bez Lige šampiona.

Međutim, za Partizan se otvara šansa da dovede i pojačanje koje Gordan Petrić želi od letos – Gojko Cimirot. Bio je blizu i u letnjem prelaznom roku da dođe u Beograd, međutim kockice se nisu posložile.

(191116) — ZENICA, Nov. 16, 2019 (Xinhua) — Gojko Cimirot (L) of Bosnia and Herzegovina (BiH) vies with Emerson of Italy during their UEFA EURO 2020 qualifier Group J match in Zenica, Bosnia and Herzegovina on Nov. 15, 2019. Italy won 3-0. (Photo by Nedim Grabovica/Xinhua)

Nama treba igrač na sredini kao što je Traore, nadam se da ćemo završiti i sa Gojkom iz Standarda. On bi nam doneo neku prevagu, ali mora da bude igrač sa srpskim pasošem. To je Gojko, lakše mi je da izgovorim Gojko, nego Cimirot. Bilo bi mi drago da dođe. I gospodin Stolica je potencirao da mu trebaju igrači na sredini terena. Desilo se da jedan od njih dođe sad, a ako ne dođe drugi, ostaje nam da se napnemo sa onim što imamo. – govorio je letos Gordan Petrić.

Na kraju tekuće sezone reprezentativcu BiH ističe ugovor sa Standardom te bi Partizan mogao da ga obezbedi kao prvo letnje pojačanje, ukoliko belgijski klub ne bude želeo da ga pusti već u januaru.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

3
0

1 Komentara

  1. Koga vise foliraju, pojacanje ali stvarno pojacanje Partizan sa ovom upravom ne moze vise da dovede jer prosto receno, nemaju zasta da se ujedu.

    3
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter