0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Arsenal

OVO JE ŠAMPIONSKI MENTALITET: Arsenal preokretom do prva tri boda nakon pauze! (VIDEO)

Objavljeno: 26.12.22 u 23:01

Odlična utakmica!

Fudbaleri Arsenala savladali su Vest Hem, 3:1, nakon preokreta u prvoj utakmici nakon pauze koja je nastupila zbog Svetskog prvenstva u Kataru.

Do vođstva su došli čekićari u 27. minutu nakon penala koji je sigurno izveo Said Benrahma. Prethodno, nakon samo pet minuta igre Bukaju Saki je ponšten gol zbog ofsajda.

Na poluvreme se otišlo sa prednošću gostiju od 1:0.

Međutim u drugom delu igre Tobdžije su pokazale pravi šampionski mentalitet koji je potreban da osvojite Premijer ligu. Prvo je poravnao Saka u 53. minutu.

Nastavili su sa napadima izabranici Mikela Artete i nakon samo pet minuta došli do prednosti. Martineli je šutirao veoma precizno u bliži ugao golmana Fabijanskog koji očigledno nije očekivao tako precizan šut te se slobodno može reći da ovaj gol ide pomalo i njemu „na dušu“.

Konačnih 3:1 postavio je Edi Nketia u 69. minutu. Prelepo je engleski napadač „okrenuo“ direktnog čuvara i udarcem u suprotni ugao zatresao mrežu Vest Hema.

Ostali rezultati:

Kristal Palas – Fulam 0:3

Lester – Njukasl 0:3

Everton – Vulvs 1:2

Sautempton – Brajton 1:3

Aston Vila – Liverpul 1:3.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter