0
Domaći fudbal

Osman Bukari Crvena Zvezda - Mladost Lucani Superliga Srbije, Super, Liga, Beograd, Srbija, 6.11.2022. Novembar 6. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NAJAVLJUJE LI BUKARI ODLAZAK!?: „Videćemo, prvo da završim sezonu!“

Objavljeno: 26.12.22 u 19:05

Ima interesovanja.

Osman Bukari letos je stigao u Crvenu zvezdu i odmah prikupio simpatije navijača svojim, pre svega, brzinskim sposobnostima, a potom i fudbalskim.

Potvrda njegove forme jeste i pozivanje u reprezentaciju Gane za Mundijal u Kataru. Bukari je čak i bio strelac u porazu njegove ekipe od Portugala (3:2).

Interesovanje za mladog fudbalera raste, što i on sam potvrđuje.

Pročitao sam vesti o interesovanju klubova za mene, ali sačekaću da se završi sezona pre nego što odlučim o svojoj budućnosti. Prošlo je šest meseci otkako sam došao u Crvenu zvezdu i želim da se koncentrišem i završim sezonu. Videćemo šta će biti na kraju sezone. – rekao je Osman.

Crvena Zvezda’s Osman Bukari vies with Trabzonspor’s Vitor Hugo during UEFA Europa League, group H football match between Crvena Zvezda and Trabzonspor photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Za kraj, pričao je o Gani i gde bi voleo da završi svoju fudbalsku karijeru.

Želeo bih ponovo da zaigram u Premijer ligi Gane pre nego što budem završio karijeru. Ponovo ću igrati za Akra Lajonse pod uslovom da budu u najvišem rangu pre nego što se očekujem, dok je alternativa Asante Kotoko. Veliki sam obožavalac Kotoka. – zaključio je Bukari.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter