0
Evropske lige

Foto: Twitter/@FrenchTeam

MBAPE OPET UNIŠTAVA FUDBAL: Mladi Francuz stavio ultimatum pred Pari Sen Žermen!

Objavljeno: 26.12.22 u 15:50

Sada se samo čeka njihov odgovor

Mnogi su pogotovo nakon Mundijala u Kataru krenuli da pričaju o Kilijanu Mbapeu kao budućem najboljem fudbaleru svih vremena, ali njegovi potezi ne idu u tom smeru.

Prvobitno je Francuz pre nekog vremena potpisao nestvaran ugovor sa Pari Sen Žermenom kojim je maltene postao sportski direktor, pošto se on pita oko svih bitnih odluka u klubu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ipak, nezadovoljan radom tima i činjenicom da ekipa nikako ne može da osvoji Ligu šampiona, Mbape je sada odlučio da pred čelnike francuskog kluba stavi ultimatum.

Mbape je čelnicima PSŽ-a postavio tri nova uslova ako žele da i naredne sezone igra za ovaj klub. Prvi uslov je da PSŽ na kraju sezone proda Nejmara, pošto je Mbape u lošim odnosima sa brazilskim fudbalerom. Drugi uslov je odlazak trenera Kristofa Galtijea, pošto Mbape želi Zinedina Zidana na klupi ‘svetaca’. Francuski fudbaler je na kraju zatražio od čelnika kluba zvučna pojačanja u napadu, koja bi mogli da se uklope sa Mbapeom i Mesijem. Mbape želi da jedno od pojačanja bude kapiten Totenhema Hari Kejn – navodi „Okdiario“ poznati list.

2
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter