1
Košarka

FOTO: Twitter: LosAngelesLakers/Screenshot

KAKVA IZJAVA DŽEJMSA: Lebron jednom rečenicom žestoko uvredio Jokića i Janisa!

Objavljeno: 26.12.22 u 14:50

Zbog ovoga će mu mnogi zameriti

Doživeli su poraz košarkaši Dalasa u utakmici na Božić i to od ekipe Los Anđeles Lejkersa, a svoj komentar dao je Lebron Džejms.

Jedan od najboljih igrača svih vremena je odao priznanje Dirku Novickom, koji je nedavno dobio spomenik ispred „Amerikan erlajns centra“.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Morao je to da bude taj fejd-avej sa jedne noge – prokomentarisao je Džejms spomenik.

Morao je, u to nema sumnje. Dirk je legenda, ikona. Mislim da je najbolji neamerički košarkaš u istoriji, on i Manu (Đinobili). Ono što je on doneo ovom gradu, uh… Taj momak je bio hladnokrvan i napravio je revoluciju u poimanju ’streč’ četvorke.

Ipak, ovaj komentar je izazvao mnogo negodovanja zbog toga što je Lebron automatski otpisao dvostruke MVP NBA lige koji dolaze iz Evrope, Nikolu Jokića i Janisa Adetokumba, pa čak i Luku Dončića koji je ogroman talenat.

1
1

1 Komentara

  1. Ne znam sta je tu vredjanje bilo koga drugog, covek je igrao godinama protiv Dalasa u kojem su Nemac i Argentinac dominirali i dao svoje iskreno misljenje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter