0
Evroliga

Tyler Dorsey Euroleague Final4 semi final, Olympiacos - Efes Olimpijakos, May, 19. 2022. Belgrade Serbia. 19.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DALAS OTPUSTIO DORSIJA: Sledi povratak u Evropu – pitanje je samo u koju ekipu!

Objavljeno: 26.12.22 u 22:14

Dobio otkaz.

Tajler Dorsi i Dalas Maveriksi su se i zvanično razišli. Ovime je napravljeno mesto za Ej-Džej Losona. U prethodnom periodu Amerikanac sa grčkim pasošom nastupao je za Teksas Ledžends u razvojnoj Dži ligi.

Kako se navodi, za Tajlera zainteresovan je veliki broj evroligaša, a navodno najviše je „zagrizao“ njegov bivši klub, iz kojeg je i otišao u NBA, Olimpijakos.

Tyler Dorsey
Crvena Zvezda v Olympiacos Piraeus-Euroleague 2021/22
Beograd, 09.12.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Podsećamo pre mesec danas Dorsi se dovodio u vezu sa Partizanom i Crvenom zvezdom međutim od toga za sada nije bilo ništa.

Prošle sezone bio je odličan u Evroligi u dresu Olimpijakosa – jedan od najzaslužnijih za plasman na fajnl-for. Prosečno, na 38 utakmica u elitnom takmičenju je beležio 13,4 poena, 2,4 skokoa i 2,1 asistenciju. Sa grčkim crveno-belima je osvojio prvenstvo i Kup Grčke u kojem je bio i MVP.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter