0
Fudbal

FOTO: Twitter/@LFC

DA LI JE SRBIJA DOBILA NOVOG SUPERTALENTA!? Prvenac u dresu Liverpula za momka srpskih korena! (VIDEO)

Objavljeno: 26.12.22 u 21:46

Lepo se snašao.

Fudbaleri Liverpula savladali su Aston Vilu na gostovanju rezultatom 3:1. Time su uspešno započeli put ka „oživljavanju“ ove sezone koja je do sada bila dosta loša za njih.

Već u petom minutu su Redsi slomili otpori Vile. Kružila je lopta oko šesnaesterca domaćina nakon kornera Liverpula, a na kraju odličnim dodavanjem Robertsona ka Salahu akcija je krunisana pogotkom.

Momci Jirgena Klopa su duplirali prednost u 37. minutu preko Virdžila van Dajka. Nakon kornera, do lopte je u petercu Aston Vile došao Salah odigrao povratni pas za holandskog štopera koji je pronašao savršen put do mreže.

Domaći su smanjili zaostatak u 59. minutu preko Olija Votkinsa. Centrirao je Daglas, a na pet metara od gola Liverpula sam ostao fudbaler Aston Vile koji je bez problema pospremio loptu u mrežu.

Međutim, konačni udarac domaćima zadao je momak srpskih korena – Stefan Bajčetić. Igrao se 81. minut, odlično je loptu stigao Nunjez, ona dolazi do Bajčetića koji smireno reaguje i posprema loptu u mrežu za konačnih 3:1.

Ostali rezultati:

Kristal Palas – Fulam 0:3

Lester – Njukasl 0:3

Everton – Vulvs 1:2

Sautempton – Brajton 1:3

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter