0
Evropske lige

Foto: Twitter/@BrentfordFC, Twitter/@SpursOfficial

„BOXING DAY“ U SVOM PUNOM SJAJU: Brentford ispustio 2:0 protiv Totenhema, Kejn ušao u istoriju engleskog fudbala!

Objavljeno: 26.12.22 u 15:27

Odlična utakmica za početak „Boxing day-a“

Fudbaleri Brentfora i Totenhema remizirali su 2:2 u 17. kolu engleske Premijer lige.

Od samog starta meča je nekako domaćin izašao dosta agresivnije i konkrentnije nego gosti iz Londona što je i rezultovalo pogotkom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Već u 15. minutu je Vitali Janelt iskoristio jedan odbitak da bi loptu plasirao u donji levi ugao za totalni šok „pevaca“.

Pokušao je Totenhem da se probudi do kraja poluvremena, ali osim par šansi nije bilo pogodaka tako da je rezultat ostao 1:0 posle prvih 45 minuta.

Nije prošlo ni punih deset minuta od starta drugog poluvremena kada je Ivan Toni primio loptu na ivici šesnaesterca i nakon odbitka odličnim šutem matira Forstera za 2:0.

Već tada je delovalo kao totalni ponor Totenhema, ali se onda dogodilo čudo. Prvo je Hari Kejn u 65. minutu svojim novim golom smanjio zaostatak i pretekao je Robera Faulera po broju golova za Božić.

Nepunih šest minuta kasnije Pjer Emil Hojberg koristi asistenciju Dejan Kuluševskog i rutinskim pogotkom donosi izjednačenje timu iz Londona.

To je na kraju i bio konačan ishod ovog veoma uzbudljivog meča.


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter