0
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Trening uoci meca s Portugalija Portugal from left Nemanja Gudelj Sergej Milinkovic-Savic Uros Spajic Filip Mladenovic Darko Lazovic Stara Pazova, 26.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BERLUSKONI KUPUJE SRBINA: Piksijev pulen prva meta Monce, ali za sve se pita njegov sadašnji klub!

Objavljeno: 26.12.22 u 15:09

Konačna odluka je na timu koji ima aktivan ugovor

Kako prenose italijanski mediji, krilni fudbaler reprezentacije Srbije i Verone, Darko Lazović, nalazi se na korak od prelaska u redove Monce.

Vlasnik ovog novopečenog učesnika Serije A je kontroverzni italijanski biznismen Silvio Berluskoni, koji je poznat širom planete po mnogim skandalima u kojima je on bio glavni akter.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ipak, da se vratimo na fudbalske stvari. Monca je ponudila Veroni 4.000.000 evra za Darka Lazovića, ali taj novac neće dobiti odmah.

Plan je da Srbin stigne u Moncu sada na zimu gde bi ostao na šestomesečnoj pozajmici do kraja sezone posle čega bi imali obavezu da isplate pomenutu sumu Veroni.

Ono što je glavna kočnica u čitavom ovom poslu jeste činjenica da Verona traži novac odmah sad, a ne tek na leto, tako da ostaje da se vidi šta će biti od cele priče.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter