2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDINO ČUDO OD DETETA DANAS RADI KAO FRIZER: Povrede ga ‘oterale’ u penziju, pa se pronašao u drugom zanimanju! (FOTO)

Objavljeno: 25.12.22 u 10:50

Očekivalo se da će napraviti blistavu karijeru!

Nekada veliki talenat i član omladinskih kategorija Crvene zvezde, Milan Milanović, nije uspeo da napravi veliku karijeru koju su mu svi predviđali. Razlog je dobro poznat – povrede. Često je kuburio sa njima i ‘oterale’ su ga u penziju veoma mladog.

Momak rođen 21. januara 1995. godine ponikao je u FK Kosmosu iz Bajine Bašte, u čijem dresu je zapao za oko skautima Crvene zvezde.

Crveno-beli su odmah reagovali i doveli mladog asa u svoje redove. Prošao je Milanović put od pionirske do omladinske selekcije na ‘Marakani‘, ali nikada nije debitovao za prvi tim. Bio je član generacije koju je sa klupe predvodio Ivica Momčilović, a čiji su lideri bili Nemanja Maksimović, Mihailo Ristić, Veljko Simić…

FOTO: Facebook screenshot

Posle Crvene zvezde nastupao je za OFK Beograd, Slobodu iz Užica, Javor iz Ivanjice, Zlatibor, Novi Pazar i subotički Spartak. Desni bek, za koga su svojevremeno bili zainteresovani ukrajinski superligaši, odlučio je da se povuče zbog sve učestalijih povreda.

Danas u rodnoj Bajinoj Bašti drži svoj frizerski salon. Ispekao je berberski zanat u Sarajevu odmah po završetku igračke karijere. U potpunosti se posvetio novom poslu i postao je pravi majstor za firzure i brade.

7
1

2 Komentara

  1. Konačno da jednom bude vest da je perspektivni fudbale zbog promnjive prirode spartanskog poziva uspeo da se preorijentiše na običan i pošten rad. Momak, svaka čast.

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter