0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ZVEZDINA VELIKA ŽELJA OTVORILA DUŠU: ‘Murinjo me je želeo, ali Mančester nije imao novca za mene!’ (FOTO)

Objavljeno: 25.12.22 u 09:20

Reprezentativac Austrije briljira u dresu Bolonje!

As nacionalnog tima Austrije i lider Bolonje, Marko Arnautović, mesecima unazad se pominje kao jedna od velikih želja uprave Crvene zvezde. Sjajni napadač neprestano blista u dresu italijanskog kluba, koji je prošlog leta pojačao iz redova Šangaja.

Bolonja, tada predvođena nedavnom preminulim Sinišom Mihajlovićem, izdvojila je šest miliona evra za Austrijanca srpskog porekla. Arnautović je bio jedna od glavnih karika Mihinog tima, a nastavio je sa fantastičnim partijama u novoj sezoni. Na 13 mečeva u Seriji A Marko je postigao osam pogodaka.

FOTO: STARSPORT

Italijanska ‘Gazeta‘ je odlučila da napravi intervju sa 33-godišnjakom, koji je tokom karijere nastupao još za Tvente, Inter, Verder Bremen, Stouk Siti i Vest Hem.

Marko je otkrio da je svojevremno Žoze Murinjo lično želeo da ga vidi u dresu Mančester junajteda.

-Murinjo me želeo dok sam igrao za Vest Hem, pitao je koliko koštam, ali Mančester nije imao novca za mene, nisu mogli da me dovedu jer su pre toga potpisali Pogbu za 100 miliona – istakao je Arnautović u razgovoru za italijanski list.

S obzirom da prema ‘Transfermarktu‘ tržišna vrednost ovog napadača iznosi 9 miliona evra, postavlja se pravo pitanja da li Zvezda može finansijski da isparira evropskim velikanima i isprati
zahteve fudbalera.

4
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter