0
AdmiralBet ABA Liga

Crvena Zvezda - Borac Cacak ABA Liga 25.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic

(POLUVREME) ZVEZDA RAZBIJA BORAC: „Delije“ gledale Kampacovu magiju na delu, Dobrić krenuo da rešeta Čačane!

Objavljeno: 25.12.22 u 15:13

Domaći deluju prosto nezaustavljivo

Košarkaši Crvene zvezde igraju meč 12. kola ABA lige protiv ekipe Borca iz Čačka i rezultat posle prvih 20 minuta je 45:37.

Od samog starta meča je domaćin krenuo da diktira tempo utakmice, ali se mora priznati da su rivali držali priključak gotovo čitavu prvu četvrtinu. Ulaskom Fakunda Kampaca na teren crveno-beli su zaigrali mnogo brže i agresivnije što je bio priličan problem za Čačane.

VESTI O ZVEZDI:

Razigaravao je omaleni Argentinac svoje saigrače koje Borac prosto nije mogao da zaustavi. Jasno je da Zvezda sa njim dobija mnogo što se tiče brzine u organizaciji igre.

U drugoj četvrtini smo videli još veći pad u igri Čačana, koji su baš lako gubili lopte. Dobrić je dva puta uspeo da iskoristi prodate lopte rivala i da rutinski poentira. Što se Borca tiče Hejl je prvi igrač na parketu koji je postao dvocifren, ali to nije mngoo značilo njegovom timu.

Zvezda je ovde stigla do najvećih +15 u prvom poluvremenu, najviše zahvaljujući Ognjenu Dobriću koji je bio raspoložen. Ipak, nekoliko dobrih odbrana i poeni Hejla i Milovanovića razbesneli su Ivanovića, koji je tražio ozbiljnost od svog tima.

Najviše poena u Zvezdi postigao je Ognjen Dobrić 9, a za njim slede Bentil i Mitrović sa 7, Kuzmić, Lazarević i Petrušev sa po 4, Kampaco 3, Lazić 5 i Vildoza 2.

Što se ekipe Borca tiče najviše se istakao Hejl sa 11 poena, pa Milovanović i Tomašević sa 6, Čarapić 5, Petrović 4, Boldvin i Novaković sa po 2 i jedna poen je imao Sava Lešić.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter