0
Fudbal

Foto: Twitter/@juventusfcen

TRENERA JUVENTUSA ODMAH PITALI ZA VLAHOVIĆA: Alegri je tu stavio znak pitanja, evo i zašto!

Objavljeno: 25.12.22 u 23:10

I dalje ima probleme.

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović, ponovo se muči sa povredama što je potvrdio i trener Juventusa Maksimilijano Alegri. Njega su na konferenciji za medije nakon prijateljskog susreta, upitali o statusu srpskog fudbalera, a on je istakao da tu stavlja znak pitanja.

Vlahović? Tu stavljam znak pitanja. On prati plan oporavka i nadamo se da ćemo ga imati nazad što je brže moguće, istakao je Alegri nakon pripreme utakmice sa Rijekom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Od dolaska u Juventus, Vlahović ima velikih problema sa povredama. Nakon problema sa preponom, pred Mundijal je doživeo povredu primicača, a rovit je nastupio i na Svetskom prvenstvu. O tome je pisla i Gazeta delo Sort, gde poznati list navodi kako je velika razlika u oporavku u Fiorentini i sada u Juventusu.

Vlahović je imao manje probleme i u Firenci, dok je igrao za Fiorentinu, ali je uspevao da ih sanira iz nedelje u nedelju koristeći slobodan dan posle utakmice za oporavak. Prelazak u Juventus ubacio ga je u mnogo zgusnutiji kalendar, u kojem su utakmice zakazane na svaka tri dana. U drugom delu prošle sezone on je stisnuo zube nauštrb svojih nastupa, a onda je tokom leta odlazio na tretmane i skratio odmor da bi se vratio spreman. Međutim, od kraja oktobra problem se ponovo pojavio i sada pokušava da ga reši na najbolji mogući način – piše Gazeta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter