0
Fudbal

(190919) -- MADRID, Sept. 19, 2019 (Xinhua) -- Coach of Real Madrid Zinedine Zidane and coach of Paris Saint-Germain Thomas Tuchel look on during their Group A match at 2019-2020 UEFA Champions League in Madrid, Spain, Sept. 18, 2019. (Photo by Jack Chan/Xinhua)

PREOKRET ZA PREOKRETOM: Francuzi pišu da je Zidan glavni kandidat za klupu Brazila!

Objavljeno: 25.12.22 u 22:46

Još uvek čekamo taj odgovor.

Fudbalska reprezentacija Brazila bila je kotirana visoko među favoritima za osvajanje Svetskog prvenstva u Kataru, ali su ipak razočarali svoje navijače. Karioke su poražene već u četvrtfinalu od Hrvatske, a sve to rezultovalo je odlasku Titea sa klupe te reprezentacije.

Već duže vreme, ređaju se imena koja bi mogla da ga naslede na klupi Brazila, a prvi izbor je bio Karlo Anćeloti. Ipak, pošto je italijanski stručnjak istakao da nema nameru da napusti Real, francuski mediji, istakli su da je sada glavni kandidat Zinedin Zidan.

Čelnici CBF smatraju da je Zidan idealan kandidat za klupu reprezentacije, koja nije ispunila očekivanja na Mundijalu u Kataru. Oni su impresionirani Zidanovim rezultatima u prethodnom periodu. Francuski trener je favorit za selektora pošto je od 2021. godine bez angažmana kada je napustio Real – naveli su u francuskom listu „Ekip“.

Navodno, Zidan je od 2023. godine trebao da preuzme selekciju Francuske, ali je tamošnji savez ponudio novi ugovor selektoru Didijeu Dešanu nakon osvojene srebrne medalje na Mundijalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter