0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

PARTIZAN ODLIČAN, ALI IGOKEA IMA PRIKLJUČAK: ‘Crno-beli’ blistaju u napadu, ali odbrana je problem!

Objavljeno: 25.12.22 u 19:21

Izuzetna košarka se igra u Aleksandrovcu!

U okviru 12. kola ABA lige, snage su odmerile ekipe Igokee i Partizana. Prva deonica započela je izuzetno dobro napadački na obe strane, što je rezultiralo velikim brojem poena, kako kod jedne, tako i kod druge ekipe.

FOTO: ABA liga

Kod domaćina posebno raspoloženo utakmicu je otvorio Kroford, dok je na drugoj strani odlično počeo Egzum. Izabranici Želimira Obradovića su pri kraju prve deonice pritegli odbranu i nastavili sa odličnim napadom, što je rezultiralo dvocifrenom prednošću, nakon prvih deset minuta igre – 22:32.

FOTO: ABA liga

Kao i prva deonica, tako i druga na samom startu protekla je dosta ravnopravno. ‘Crno-beli’ su održavali svoju dvocifrenu prednost, Igokea imala nekoliko dosta solidnih pokušaja da smanji razliku, ali im nije preterano polazilo za rukom. Do kraja prvog poluvremena viđena je ravnopravna borba, a Partizan je na odmor otišao sa 10 poena prednosti – 47:57. Najbolji u redovima Igokee bio je Kroford sa 15, dok je Đorđević dodao 14 poena. Kod Partizana se istakao Panter sa 13 poena.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter