0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

LEBRON ĆE IGRATI PO SVAKU CENU: Kada Džejms juri rekord može da igra i povređen!

Objavljeno: 25.12.22 u 15:55

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Lebron Džejms gotovo sigurno će biti u timu za današnj meč Lejkersa koji igraju protiv Dalasa uprkos povredi koju ima.

Naime, on u poslednje vreme ima ozbiljne probleme sa levim skočnim zglobom, ali zarad rekorda koji juri on će verovatno odigrati barem minut večeras.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ukoliko zaigra utakmicu protiv Maveriksa, Džejms će postati rekorder po broju mečeva odigranih Božić. On će tako prestići legedarnog Kobija Brajanta koji ima 17 utakmica za Božić.

Što se tiče rasporeda utakmica za večeras prvo od 18 sati igraju Njujork i Filadelfija, a potom Dalas i Los Anđeles Lejkersi, onda Boston i Milvoki se sastaju u 23 sata, a Golden Stejt igra sa Memfisom u dva sata ujutru. Noć u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu zatvara utakmica između Denvera i Finiksa u 4.30 ujutru po centralnoevropskom vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter