0
Košarka

Crvena Zvezda - Borac Cacak ABA Liga 25.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic

DOBRIĆ OTKRIO DA IGRAČI NEMAJU KARTE ZA PORODICU: „Interesovanje je neverovatno, navijači su sve prepoznali!“

Objavljeno: 25.12.22 u 22:21

Stigli su do lakog trijumfa.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Borac rezultatom 86:57 u 12. kolu AdmiralBet ABA lige, a nakon ovog susreta, medijima se obratio Ognjen Dobrić. On je istakao da pred utakmicu sa Barselonom, koja se igra u petak, vlada odlično raspoloženje, kao i da je ekipa spremna.

Pored toga, Dobrić se dotakao i ulaznica za taj meč, uz reči da je ogromno interesovanje i da igrači nemaju karte ni za porodicu.

Pred Barsu je odlično raspoloženje i ekipa spremna dočekuje taj duel pa se nadamo da ćemo doći do željene pobede. Videli smo da je interesovanje za tu utakmicu ogromno, bukvalno nemamo karte za porodicu, a svi nam traže. Navijači su prepoznali dobre partije i vraćaju nam sjajnom posetom. Svi znamo kakvim igračima rapolaže Barselona, moramo da igramo našu igru svih 40 minuta i samo tako možemo apsolutno sve da dobijemo pa i njih – rekao je Dobrić.

Crvena Zvezda – Borac Cacak ABA Liga 25.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic

Ognjen Dobrić, pričao je i o debiju Fakunda Kampaca, za koga je istakao da se brzo uklapa u tim.

– On se lepo uklapa u ekipu, polako trenira s nama već par dana, a danas je imao i odličnu utakmicu. Sa njim je super igrati i svima pomaže, a kako vreme prolazi verujem da ćemo sve bolje sarađivati – pričao je Dobrić o Kampacu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

9
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter