0
Evroliga

head coach Ergin Ataman Efes v Crvena Zvezda during the Euroleague match at Sinan Erdem Sports Hall on October 07, 2022 in Istanbul, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA ŽELI POLONARU, A EVO ŠTA ATAMAN KAŽE: ‘Zvao nas je njegov menadžer, ima ponude!’

Objavljeno: 24.12.22 u 16:53

Spominje se mogući prelazak u Zvezdu, ali nisu ‘crveno-beli’ jedini koji su zainteresovani.

Italijanski mediji danas su plasirali novu informaciju – Zvezda je zainteresovana za usluge Akila Polonare, košarkaša Efesa. Italijan nije zadovoljan u šampionu Evrope, što je potvrdio i Ergin Ataman, te da je njegov agent javio da postoje klubovi koji su zainteresovani.

‘Nažalost, nismo dobili ono što smo želeli od Akilea. Zbog toga on ne igra u domaćem prvenstvu, jer imamo ograničenje igrača iz inostranstva. To je sve uslovilo njegovo nezadovoljstvo. Zbog toga nas je pozvao njegov menadžer, i rekao da postoje klubovi koji žele Polonaru.’ – rekao je Ataman i potom dodao:

Ben Bentil (L) and Achille Polonara Efes v Crvena Zvezda during the Euroleague match at Sinan Erdem Sports Hall on October 07, 2022 in Istanbul, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Naravno da nam je važan igrač. Postoji nedelju dana prelaznog roka u Evroligi za dve nedelje, i rekli smo mu da možemo razgovarati o njegovom odlasku, ali samo pod određenim uslovima. Ako Polonara ode, imamo alternative, čak i više od jedne. Takođe, jedan od razloga zašto danas nije igrao je zbog velikog broja utakmica.’ – zaključio je Ataman.

18
11

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter