0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

‘ZVEZDA JE IZRAZITI FAVORIT’: Trener Borca svestan snage rivala!

Objavljeno: 24.12.22 u 17:23

Borac želi da napravi iznenađenje!

Zvezdu sutra od 14.30 časova u AdmiralBet ABA ligi očekuje duel sa Borcem iz Čačka. Iako gosti iz Čačka važe za autsajdere, treba biti pošten i reći da apsolutno imaju svoju priliku, naročito ako ih krene šut. Uoči duela sa ‘crveno-belima’, Dejan Mijatović rekao je:

Luka Mitrovic (R) and Branko Lazic during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet at Aleksandar Nikolic Hall on November 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Crvena zvezda je izraziti favorit. Uz Partizan, ona je glavni konkurent za osvajanje lige. Nalazi se u izuzetnom naletu od dolaska Duška Ivanovića. Ima 10 pobeda i samo jedan poraz. Novi trener je postavio dobar temelj, vidi se pristupu, energiji, načinu na koji ekipa igra. A dolaskom Kampaca, koji će verovatno debitovati protiv nas, roster je dodatno ojačan. Utakmica protiv Crvene zvezde nam predstavlja veliko zadovoljstvo. Želimo da probamo da pariramo u mnogim stvarima. To je bitno momcima i meni. Sve u svemu, očekujem lepu utakmicu za sve aktere, a jedino što mi želimo da se predstavimo na dobar način publici u Beogradu.’ – rekao je trener Borca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter