0
Evroliga

Kyle Hines during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and EA7 Emporio Armani Milan at Aleksandar Nikolic Hall on December 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OVAKVOG GA NIKADA NISMO VIDELI: Kajl Hajns potpuno poludeo zbog sudije iz ABA lige! (VIDEO)

Objavljeno: 24.12.22 u 11:40

Potpuno izgubio smirenje.

Košarkaši Olimpije iz Milana sinoć su nakon velikog preokreta savladali Monako sa 79:71 u svom Mediolanum Forumu i tako upisali drugi uzastopni trijumf u Evroligi.

Najinspirisaniji kod popularnih manekena bio je Bili Beron sa 23 poena i ključnim trojkama u momentima kada se meč lomio.

Međutim, čini se da je veliku seriju i preokret kluba iz Milana pokrenula druga situacija. Naime, u samom finišu treće deonice, sudija Matej Boltauzer je propustio da dosudio faul nad Mitro-Longom, što je u potpunosti razbesnelo inače mirnog Kajla Hajnsa.

Amerikanac se unosio sudijama u lice, pričao im nešto, a na kraju je i isključen zbog dve tehničke koje su mu dosuđene.

Nakon meča, trener Monaka, Saša Obradović, rekao je da je presudni momentar meča bilo upravo to isključenje Hajnsa.

Sve se promenilo posle dve tehničke greške dosuđene Kajlu Hajnsu. Od tog momenta smo izgubili kontrolu, a oni su počeli da pogađaju. – rekao je Saša Obradović.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter