0
Katar 2022

referee sudija sudjenje Szymon Marciniak UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Napoli in Belgrade, Serbia on September 18. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

OPTUŽUJU GA DA JE POKRAO FRANCUZE: Oglasio se sudija finala Mundijala! (FOTO)

Objavljeno: 24.12.22 u 10:26

Nije mogao da ćuti!

Finale Svetskog prvenstva u Kataru u kojem je Argentina nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca savladala Francusku, podiglo je mnogo prašine.

Praktično od samog kraja finala, ugledni francuski list L’Ekip se žali na sudiju Simona Marčinjaka. Naime, oni smatraju da je drugi gol Lea Mesija, a ukupno treći Gaučosa, trebao biti poništen, zbog toga što je nekoliko rezervnih igrača Argentine u tom momentu bilo na terenu.

Međutim, poljski sudija uzvratio im je vrlo slično. Kod jednog od golova Kilijana Mbapea, jasno se vidi i da je nekoliko Francuza utrčalo u teren pre postizanja gola.

Francuzi nisu pomenuli ovu fotografiju, gde jasno možete da vidite sedam Francuza na terenu u trenutku kada Mbape postiže gol. – rekao je Marčinjak.

Poljak smatra da ovo jednostavno nije uticalo na igru da bi golovi bili poništeni. Iz FIFA su prezadovoljni Marčinjakovim suđenjem.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter