0
Tenis

(191116) -- LONDON, Nov. 16, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain celebrates after winning the singles group match against Stefanos Tsitsipas of Greece at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 15, 2019. (Xinhua/Han Yan)

NADAL OTKRIO KAKO JE PROŽIVEO FINALE MUNDIJALA: Zbog Mesija sam zaplakao, Mbapeu nemam šta da zamerim!

Objavljeno: 24.12.22 u 22:42

Poznato je da pored tenisa, obožava fudbal.

Španski teniser Rafael Nadal, sumirao je proteklu sezonu, a pored priča o tenisu, dotakao se i proteklog Svetskog prvenstva u fudbalu. On je istakao da je samo želeo dobar meč, jer je Španija ispala rano, a otkrio je i da ga je Mesijeva titula posebno dirnula.

Želeo sam da vidim dobar meč, jer je Španija nažalost ispala u osmini finala. Finale je bilo spektakularno. Žao mi je mnogih kolega Francuza, Pariz i Francuska mi mnogo znače. Ali imam i mnogo prijatelja Argentinaca, i kao ljubitelj sporta, to što je Mesi uzeo Svetski kup me je učinilo srećnim. Da neko tako, na vrhuncu karijere uzme titulu koja mu je nedostajala, na tom nivou, sa svim tim što to znači za Argentinu, mislim da je to bilo fer – počeo je Nadal i dodao:

Uživao sam i prilično me je sve to dirnulo. Bez da sam navijao za Argentinu, kad je Mesi postigao taj treći gol, suze su mi navrle na oči. Zbog emocija što je neko tako velik uspeo da osvoji ono što mu je nedostajalo, ali i što je propatio mnogo da dođe do toga. Uživao sam u finalu, posebno od 70. minuta do kraja, bilo je spektakularno.

Odavno se zna da je Nadal navijač Reala iz Madrida, a u proteklim mesecima, Kilijan Mbape se dovodio u vezu sa španskim gigantom. Ipak, ništa nije bilo od transfera, ali Nadal ističe da nema šta da zameri Kilijanu Mbapeu.

Nemam šta da zamerim Mbapeu kao navijač Reala, da je mogao došao bi. Na kraju, takve stvari se dešavaju u sportu, pretpostavljam da je neko tako mlad bio preplavljen emocijama i pod velikim pritiskom sa svih strana. Mislim da je želeo da dođe u Madrid, ali je zbog raznih faktora, sve bilo previše komplikovano za njega. Nadajmo se da ćemo ga u budućnosti videti u dresu Reala. Voleo bih da je došao i ove godine, ali i ovako Real je u odličnoj poziciji u svim takmičenjima, po meni igraju fantastičan fudbal – zaključio je Nadal.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter