0
Fudbal

Fudbal Soccer World Cup FIFA 2014 Brazil.Okupljanje reprezentacije pred kvalifikacioni mec sa Hrvatskom u Zagrebu.Head coach Sinisa Mihajlovic and Miroslav Tanjga.Stara Pazova, 03.18.2013..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MIHIN KUM PROGOVORIO O SVEMU: „Ne mogu da se pomirim sa činjenicom da se više neću čuti sa njim!“

Objavljeno: 24.12.22 u 08:32

Govorio i o neki fudbalerima.

Miroslav Tanjga, kum Siniše Mihajlovića, pričao je za Novosti o poslednjim danima i trenucima legendarnog Mihe.

Niko od nas nijednog trenutka nije ni pomislio, a kamoli slutio, da se Siniša ovog puta neće izboriti sa bolešću. Verovali smo da će, kao i prethodno, pobediti i nastaviti. Tim pre što je, recimo, dan pred odlazak na promociju Zemanove knjige sa sinom šetao ulicama i parkom sedam-osam kilometara. Mislili smo svi da ide nabolje, kao prvi put. Međutim, osetio je pogoršanje. Otišao je u bolnicu… A onda se desio šok. Strašan šok. Neizrečiv. Ne mogu da se pomirim sa činjenicom da se više neću čuti, videti s njim, kao ni cela njegova familija… – istakao je Miroslav.

Fudbal Soccer.Konferencija za medije pred prijateljski mec sa Republikom Irskom.Head coach Sinisa Mihajlovic and Miroslav Tanjga right.Star Pazova, 14.08.2012..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Znalo se da je Siniša bio čovek bez dlake na jeziku, znao je i da uđe u konflikte sa ljudima zbog toga, ali sve bi se to brzo rešili. Tanjga otkriva da su upravo ti igrači najviše zvali i pitali za njegovo stanje.

Neki igrači s kojima je Miha imao „konflikte“, najviše su brinuli i zvali. I to, ne iz kurtoazije, nego su se interesovali za čoveka koga su mnogo cenili. Bio sam često u kontaktu sa Zlatanom Ibrahimovićem, Ademom Ljajićem… Zvali su redovno igrači s kojima je sarađivao, Kolarov, Ivanović… da ne nabrajam i ne propustim nekog. Jer, svi naši igrači i sportisti koji su ga poznavali su se ljudski interesovali. Takođe, veliku brigu pokazali su Italijani, igrači iz raznih zemalja koji su tamo nastupali. To je bila briga, ljubav i dokaz koliko je Miha bio veliki i koliko su ga voleli. – zaključio je Tanjga.

Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra u 54. godini svog života nakon duge i teške borbe sa leukemijom. Sahranjen je 19. decembra u Rimu.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter