0
Fudbal

Fudbal Soccer U21 Kvalifikacije za EVropsko Prvenstvo U21 Srbija U21 v Italija U21 Sinisa Mihajlovic (L) Gornji Milanovac, 19.11.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KAKO JE MIHA „PREVARIO“ LJUPKA PETROVIĆA: Sinišin kum ispričao urnebesnu priču!

Objavljeno: 24.12.22 u 15:15

Ljupko je bio Sinišin trener u Vojvodini i Zvezdi.

Miroslav Tanjga, kum nedavnog preminulog Siniše Mihajlovića, pričao je o odnosu legendarnog Mihe i njegovog nekadašnjeg trenera, Ljupka Petrovića.

Jednom prilikom Ljupko je tražio Siniši i Miroslavu da mu iz Italije donesu nešto moderno. Oni su došli na jednu veoma smešnu ideju.

– Imali smo sjajan odnos, posebno sa Ljupkom Petrovićem, trenerom kog smo uvažavali i s kojim smo se sprijateljili. Jednom prilikom je tražio da mu iz Italije donesemo nešto lepo, moderno, što se nosi. Miha je, naravno, kupio najmoderniji sako, sakrio ga u kolima, a Ljupku predao drugi sako koji smo prethodno izgužvali. Kada je Ljupko vadio izgužvan sako iz kese, bio je zatečen i prokomentarisao da je to okej, ako je moderno. – rekao je Tanjga.

Fudbal Soccer.Kvalifikacije za World Cup 2016.Okupljanje reprezentacije pred meceve sa Belgijom i Makedonijom .Miroslav Tanjga.Stara Pazova, 08.10.2012..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Potom je i dodao kako je Petrović obećao da će se revanširati.

Istog sekunda, kada je video da smo na ivici smeha, bilo mu je jasno, i usledila je njegova reakcija. Naravno, Miha je tada doneo sako namenjen Ljupku, koji je shvatio šalu, uz obećanje da će se revanširati. Eto, takav odnos smo imali. – zaključio je Tanjga.

Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra nakon duge borbe sa leukemijom, a sahranjen je u Rimu, 19. decembra.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter