0
Fudbal

FOTO: Twitter/@equipedefrance

JASNO JE DA ATMOSFERA NIJE NIKADA BILA DOBRA: Benzema otpratio sa Instagrama sve saigrače iz reprezentacije – osim ove sedmorice!

Objavljeno: 24.12.22 u 08:22

Potez koji otkriva mnogo toga.

Na nedavno završenom Svetskom prvenstvu svakako jedan od priča koja je obeležila isti, jeste i situacija sa Karimom Benzemom.

Naime, aktuelni osvajač Zlatne lopte se povredio na treningu Francuske dan pred početak Mundijala i odmah se vratio u Španiju.

Međutim, u jednom momentu otvorila se mogućnost da se Benzema vrati u Kataru i pomogne svojim saigračima u borbi za odbranu Zlatne boginje.

FOTO: Twitter/@equipedefrance

To se, ipak, nije desilo. Navodno neki igrači nisu ni želeli da se napadač Real Madrida vrati, a posebno su se isticali Ugo Ljoris i Antoan Grizman.

O narušenoj atmosferi tima sa Benzemom dovoljno govori i to da se nije pojavio na dodeli medalja iako je imao pravo na svoju. Takođe, dan nakon finala u kojem je Francuska poražena od Argentine objavio je reprezentativnu penziju.

U međuvremenu, „ohladio“ je doskorašnje saigrače iz reprezentacije. Naime, otpratio je sve osim sedmorice.

Na popisu su ostali: Kamavinga, Čuameni, Mbape, Varan, Tiram i momci koji nisu bili u Kataru, Kimpembe i Ferlan Mendi.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter