0
Evropske lige

Ivica Iliev Beograd, 28.05.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ILIEV SAVETOVAO FIORENTININE SRBE: Da sam Terzić, otišao bih da se razvijam – Milenkoviću najbolje da ostane!

Objavljeno: 24.12.22 u 23:18

Imao je šta da im poruči.

Nekadašnji sportski direktor Partizana Ivica Iliev, govorio je za portal FirenzeViola, koji se usko bavi dešavanjima u Fiorentini. On je komentarisao Aleksu Terzića i Nikolu Milenkovića koji nastupaju u tom klubu, za koje je imao određene savete.

Što se tiče Terzića, Iliev ističe da bi on na njegovom mestu otišao kako bi sticao iskustvo u drugim sredinama.

– Nisam prava osoba da mu tačno govorim šta treba da radi sa svojom budućnošću. Mora da odluči šta je najbolje za njega, da ostane da bude na klupi ili ode negde drugde i igra. Da sam ja na njegovom mestu, otišao bih da stičem iskustvo na drugim mestima, jer je to jedini način da rastem – počeo je Iliev.

FOTO: AFC Fiorentina

Situacija oko Milenkovića, za Ilieva je laka, jer on prema mišljenju nekadašnjeg čelnika crno-belih, treba da ostane i da je za novi iskorak u karijeri potrebno još vremena.

– Od Srbije su svi očekivali više, možda i sam Milenković. Sada, međutim, mora da nastavi da igra kao i uvek. Da bi napravio mogući iskorak u karijeri potrebno je još vremena. Za njega je najbolja stvar da ostane u Fjorentini, mestu gde mu ide veoma dobro i gde se oseća opušteno.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Firoentina je u proteklim godinama imala sjajnu saradnju sa Partizanom. I pored toga, italijanskom klubu, zanimljivi su srpski igrači, na šta Iliev nagoveštava da kvaliteta ima na pretek.

– Ima mnogo zanimljivih mladih igrača. Fiorentina u poslednjih 10 godina, ako ne i više, uradila je veliki stvari sa Partizanom. Savetujem Violi da dođe ovde i gleda. Odlični talenti, od golmana do krilnih igrača, svakako su tu. Neću da navodim imena da ne bih nekoga omalovažavao, ali kvaliteta ima na pretek – zaključio je Iliev.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter