0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK FMP Meridian

DUŠKO VUJOŠEVIĆ GLEDAO POBEDU FMP-A NAD SC DERBIJEM: Timska igra Pantera presudila Podgoričanima! (FOTO)

Objavljeno: 24.12.22 u 20:58

Pobednik se od druge deonice nije dovodio u pitanje.

Košarkaši FMP Meridiana savladali su ekipu SC Derbija u 12. kolu AdmiralBet ABA lige rezultatom 90:73. Bila je ovo deveta pobeda za ekipu Nenada Stefanovića, koja je svoje jedine poraze doživela od Partizana, Crvene zvezde i Zadra.

Samim tim, Panteri su ostali pri vrhu tabele, što je još jedan dokaz sjajne igre koju prikazuju iz kola u kolo. Ovu utakmicu gledao je i nekadašnji trener Partizana, a sada stručni konsultant u redovima SC Derbija Duško Vujošević.

FOTO: KK FMP Meridian

Što se tiče samog susreta, nakon izjednačene prve deonice i minimalne prednosti domaćih, usledio je znatno drugačiji drugi period. Tada je ekipa FMP Meridiana napravila razliku, pa je na poluvremenu vodila sa 40:30.

U trećoj četvrtini videli smo nešto više poena, ali i još veću prednost domaćih, dok su u poslednjoj deonici, priliku dobili i košarkaši koji imaju manju minutažu.

FOTO: ABA liga/Dragan Stjepanović

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Frejzer sa 17 poena i 4 asistencije, dok je Izundu uz 13 koševa upisao i 10 skokova. Na drugoj strani, SC Derbi je predvodio Pavilićević sa 17 poena.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter