0
Evroliga

FOTO: Starsport

BARAĆ PRED PUT U PODGORICU: „Budućnost je ozbiljan tim koji pretenduje na vrh ABA lige!“

Objavljeno: 24.12.22 u 14:52

Težak zadatak čeka njegove momke.

Košarkaši Mege gostuju ekipi Budućnosti sutra od 16 časova i 30 minuta. Pred put u glavni grad Crne Gore, za medije je pričao Marko Barać, šef struke Mege.

Gostovanjem u Podgorici nastavljamo seriju teških utakmica, pošto narednih nekoliko igramo sa ekipama iz samog vrha. Budućnost je ozbiljan Evrokup tim, sa odličnim igračima i trenerom i uvek pretenduje na najviši plasman u ABA ligi. – istakao je trener srpskog kluba.

head coach Marko Barac during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Mega at Aleksandar Nikolic Hall on December 17, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Smatra da je njegova ekipa spremna za dobru utakmicu i ako im se ukaže šansa znaće da je iskoriste.

Mi smo iskoristili nedelju za oporavak od zdravstvenih problema i dobar trening. Spremni smo za dobru utakmicu i ako se ukaže šansa za nešto više, znaćemo da iskoristimo. – zaključio je Barać.

Za medije je pričao i prvotimac Mege, Aleksa Uskoković.

Još jedno vezano gostovanje protiv ekipe koja je pretendent za osvajanje takmičenja, ali mi imamo svoje ambicije i pokušaćemo da iskoristimo svaku priliku koja nam se bude ukazala da napravimo iznenadjenje. – rekao je plejmejker Mege.

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter