0
Evropske lige

Foto: Twitter/@ManCity

SKANDAL U ENGLESKOJ: Policija pokrenula istragu zbog haosa koji su napravili navijači Sitija i Liverpula!

Objavljeno: 23.12.22 u 19:11

Užasne scene su juče viđene na Ostrvu

Navikli smo da se na većini utakmica u Engleskoj više ne viđaju dramatične scene i slike huliganizma, ali izgleda da nije tako.

Naime, britanska policija je pokrenula veliki broj istraga usled incidenata koji su se dogodili tokom meča Liverpula i Sitija u osmini finala EFL Kupa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ono zbog čega je čitava ova akcija zapravo pokrenuta jeste povređivanje 15-godišnje devojčice kojoj je na samom stadionu u Mančesteru ukazivana pomoć zbog povrede glave.

Svesni smo brojnih predmeta, uključujući novčiće i dimnu bombu koji su bačeni tokom utakmice. Istražićemo incidente i pregledati sigurnosne kamere. Bacanje predmeta u ograničenom prostoru može biti opasno i imati ozbiljne, a ponekad i razorne posledice – rekao je predstavnik policije Garet Parkin.

Mančester siti i Liverpul su dali zajedničko saopštenje u kojem osuđuju ono što se dešavalo na i oko stadiona.

Ti incidenti će biti potpuno istraženi, prijavljeni policiji, a osobe za koje se utvrdi da su odgovorne, klubovi će kazniti. Liverpul i Mančester siti su potpuno posvećeni zajedničkom radu na iskorenjivanju ovih problema iz naših utakmica. Njima nije mesto u fudbalu – navodi se u saopštenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter