1
Fudbal

FOTO: Facebook/Screenshot

SEĆATE LI SE ITALIJANSKE SKRIVENE KAMERE I MIHE: Siniši je tada malo falilo da zadavi „zeta“, bio je šokiran! (VIDEO)

Objavljeno: 23.12.22 u 09:11

Zaista ga nisu štedeli.

Svi se sećamo događaja od pre nekoliko godina, kada je Siniša Mihajlović bio žrtva skrivene kamere, a taj snimak, bio je viralan kako u Italiji, tako i u Srbiji. Naime, pokojni Mihajlović je tada bio trener Bolonje, a u šalu koju je pravila „Scherzi a parte“, bile su uključene Sinišina supruga, kao i ćerka Viktorija.

Sve se događa tako što Viktorija navodno ima dečka koga želi da predstavi svom ocu. Teren za to, pripremala je supruga Arijana, koja je nekoliko dana pre upoznavanja, pokazivala Siniši fotografije momka, koji je navodno u romansi sa njihovom ćerkom.

Ipak, te slike nisu baš reprezentativne, jer je mladić na jednoj stavio prst u nos, a na drugoj je zagrlio wc šolju. Na to je Siniša odmah u pitao, da li ovaj momak ima neku normalnu sliku i koliko ima godina.

Nakon početnog šoka, usledio je novi, kada je došao dan za upoznavanje. Ovaj mladić, kasnio je gotovo sat vremena, što je Sinišu dodatno razljutilo. Onda je usledila kulminacija, kada je „Viktorijin dečko“ jeo iz Mihinog tanjira, podrigivao je, kao i postavljao pitanja koja su proslavljenog srpskog fudbalera izuzetno iznervirala.

Ipak, Siniša je tada uspeo da se suzdrži i to sve zbog ćerke. U jednom momentu VIktorija i lažni zet, otišli su do toaleta, a Mihajlović je supruzi poručio:

– Išutiraću ga… nadam se da ovo neće da potraje, da će da raskinu brzo… ona nije normalna. Pogledaj ga…

Po povratku, usledio je novi šok, jer je dečko počeo da peva Viktoriji pesmu u kojoj je naziva „Cigankom“. To se dešava samo nekoliko dana nakon što su navijači Juventusa vređali Mihajlović uzvicima „Cigane, cigane“, a tu je bio kraj Mihajlovićevom strpljenju, koji je odmah ustao.

– Da je potrajalo još malo, ubio bih ga svojim rukama – rekao je Mihajlović tada.

169
21

1 Komentara

  1. Zao mi je Sinise bas se iznervirao nije znao sta ga snaslo ali opet odmeren ja bi na prvu sliku reagovala burno ali ipak je to nas velikan po cemu ga ceo svet zna.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter