18
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

‘PAZAR IMA PRAVOG CENTARFORA, NE NEKE LAŽNE DEVETKE’: Rade Bogdanović otvoreno o najvećem iznenađenju Superlige!

Objavljeno: 23.12.22 u 14:25

Definitivno čovek čije se mišljenje broji!

Nekadašnji napadač, a sada vrlo često fudbalski analitičar Rade Bogdanović našao se na svečanosti u Novom Pazaru, gde su odlikovani najbolji sportisti ovog grada. Najviše pažnje privukla je fudbalska sekcija ovog grada, što je i bilo za očekivati nakon stvarno dobre polusezone. Nakon dodela priznanja, Rade je rekao:

‘Pratio sam Pazar, ima sjajne rezultate. Nadam se da će ih imati i ubuduće. Primetio sam da igra dobro, a to je zbog toga što ima kvalitetne bekove. Tu je i pravi centarfor (prim.aut. Majdevac), bez fantaziranja sa „lažnim devetkama“ u stilu Pepa Gvardiole i sličnih trenera. Nadam se da će mnogi da vide kako se igra pravi fudbal i da se ugledaju na Pazarce. Želim momcima da se krajem maja i početkom juna dokopaju kvalifikacija za evropska takmičenja, pa da stadion bude ispunjen do poslednjeg mesta.’ – reči su Bogdanovića na ovoj svečanosti.

102
8

18 Komentara

  1. Poštujem ljude koji imaju stav a gospodin Rade upravo to ima.Verovatno nije uvek u pravu (mada je često) ali on kaže šta misli i jako bitno ima argumente za to šta je rekao.

    18
    0
    Odgovori
  2. Bogdana su zaboravili vrhunski covek i vrhunski strucnjak Mi smo stari strucnjaci i ima oko i pamet ,a iskreno ovi mladi nemaju strucnjake i jednostavno zapusteni.

    25
    1
    Odgovori
    • Ne znam da li gospodin ima neku trenersku licencu al bas bi volio da ga vidim u ulozi trenera pa da vidimo sta on stvarno zna

      16
      7
      Odgovori
      • Jesi nekad cuo za sportske ili fudbalske analiticate? Covek je fudbalsko ime, naravno da ima pravo kao pozvani gost od strane nekih televizija i emisija da iznosi svoje misljenje. Ovaj covek se nikome ne slihta, kaze ono sto misli, kao i u rts studiju sto je govorio za vreme SP. Ne mora biti trener, jednostavno to ga ne zanima. Kaze onako kako to on vidi i misli iz ugla bivseg fudbalera.

        21
        1
        Odgovori
        • Da je Piksi pametan i uzme Radeta za prvog saradnika. Piksi bude selektor a Radeta za ostalo… ihahaj tandem koji bi mogao svašta napraviti.

          17
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter