1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MRKELA ZAGOLICAO MAŠTU ZVEZDAŠIMA: Biće dolazaka vrlo uskoro! (VIDEO)

Objavljeno: 23.12.22 u 15:15

On dobro poznaje Spajića! 

Sportski direktor Crvene zvezdeMitar Mrkela je predstavio prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, defanzivca – Uroša Spajića, ali i govorio o mogućim dolascima novih igrača i eventualnim odlascima prvotimaca iz kluba.

FOTO: FK Crvena zvezda

‘Čestitam Urošu na povratku u Crvenu zvezdu, tačnije u njegovu kuću kako je i sam rekao. Veliko mi je zadovoljstvo da potpišem još jedan ugovor sa Urošem Spajićem, jer sam ga doveo u Crvenu zvezdu kao trinaestogodišnjeg dečaka iz Radničkog sa Novog Beograda. Napravio je fantastičnu karijeru, postao reprezentativac i igrao, uz Crvenu zvezdu, za mnoge velike klubove – Tuluz, Anderleht, Krasnodar, Fejnord i na kraju za Kasimpašu. Često smo bili u kontaktu i razgovore smo uvek vodili u pravcu da se jednog dana vrati u Crvenu zvezdu. Taj dan se desio i izuzetno sam zadovoljan da imamo jednog pravog zvezdaša, koji je prošao našu Omladinsku školu, stekao ogromno iskustvo i naravno reprezentativca. Dolazi u naše redove kao iskusan igrač i sigurno će biti veliko pojačanje na onom putu na kojem Crvena zvezda želi da bude u budućnosti, a to je da budemo konkurentni sa najvećim klubovima u Evropi. Povratnici koji su dolazili u Zvezdu su ostavljali pozitivan utisak u godinama iza nas, a tako će biti i sa Urošem. Želim mu mnogo sreće i da imamo još snažniju Crvenu zvezdu – počeo je Mitar Mrkela.

Osvrnuo se sportski direktor i na priče o eventualnim odlascima Dragovića i Erakovića iz Crvene zvezde.

Kada je pitanju Aleksandar Dragović, stav kluba je bio jasan od samog početka, u ovom prelaznom roku Dragović ne može da ide nigde. Pročitao sam pisanja vezana za izjavu Dragovićevog menadžera. Naš štoper je bio na razgovoru pre nekoliko dana kod generalnog direktora Zvezdana Terzića i jasno mu je rečeno ono o čemu smo već pričali. Prihvatio je da ostane do leta u Crvenoj zvezdi. Što se tiče Erakovića, postoji mogućnost da ode, ali to naravno zavisi od ponude koju ćemo dobiti za njega.

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvanični početak zimskog prelaznog roka se bliži, a Mitar Mrkela je potvrdio da navijači mogu da očekuju pojačanja u narednom periodu.

– Biće dolazaka sigurno, ali ne verujem da će se to desiti do Nove godine, verovatno će to biti kada i zvanično bude počeo prelazni rok. Ponuda ima, znate i sami da se tu radi o mladim igračima, koji su najtraženiji u našem timu, pre svega o Mitroviću i Erakoviću, od ponude zavisi da li će ostati ili otići – poručio je Mitar Mrkela.

8
2

1 Komentara

  1. Naravno da će biti dolazaka! Zvezda ne odustaje od dovođenja novih Afrikanaca, koje odmah promoviše u pojačanja, bez da su odigrali i probnu utakmicu! Radi se uglavnom o igračima koji su standardne rezerve ili su na pozajmicama u raznim klubovima! Svi sadašnji Afrikanci u Zvezdi pripadaju jednoj od ove dve navedene kategorije afričkih igrača! Šta su to Afrikanci doneli Zvezdi u 2022. g.?! Sjajno četvrto mesto u LE i ispadanje od Omonije, Šerifa, Rendžersa, Monaka, Ferencvaroša, Trabzona, a dovedeni su da prave razliku na terenu i kao neko ko je za 30 % bolji od domaćih igrača! Napred sa Afrikancima u nove poraze!

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter