0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EFES PREKINUO NIZ PORAZA: Šampion Evrope ubedljiv protiv grčkog velikana! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 23.12.22 u 21:55

Fantastično izdanje Vasilija Micića!

Dvostruki uzastopni šampion Evrope, Anadolu Efes, upisao je novu pobedu u elitnom takmičenju Starog kontinenta pred domaćom publikom. Tim koji nastupa pod dirigentskom palicom trenera Ergina Atamana nadigrao je grčkog velikana, ekipu Panatinaikosa. Utakmica u Istanbulu završena je rezultatom 88:69, a već od starta je bilo primetno da ekipa Dejana Radonjića nema snage za novo iznenađenje.

Panatinaikos je vezao treći poraz u nizu, dok je turski sastav uspeo da prekine negativnu mini-seriju od dve izgubljene utakmice.

Dominirao je Efes na terenu od prvog do poslednjeg minuta. Na najdužu pauzu Turci su otišli sa ogromnih +16 (42:26), pa su u nastavku na rutinski način priveli meč kraju.

Pobednički sastav predvodio je raspoloženi Vil Klajburn. Brilijantni Amerikanac je meč završio sa 23 poena i 10 uhvaćenih lopti. Zapaženu ulogu imao je srpski reprezentativac, Vasilije Micić, koji je postigao 19 poena uz osam uspešnih dodavanja i pet skokova.

U redovima Zelenih iz Atine izdvojio se Bejkon sa 20 postignutih poena.


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter