0
Košarka

FOTO: Screenshot/Twitter

BOGDANOVIĆ NE IDE U PLEJ-OF? : Možda ostaje bez najboljeg saigrača!

Objavljeno: 23.12.22 u 12:28

Atlanta mora naći rešenje.

Kako izveštavaju svetski mediji, stanje u Atlanti je klimavo, najverovatnije dolazi do izmena u rosteru. Američki mediji pišu da glavna zvezda franšize plejmejker Tre Jang nije zadovoljan stanjem u ekipi, stoga bi uskoro mogao da zatraži trejd iz Hoksa. To će biti loše po srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića jer ostaje bez ključnog saigrača na poziciji jedinice. Jang je do sada „nosio na leđima“ Atlantu u dve plej-of faze, naročito 2021. godine gde su stigli do finala konferencije. U koliko dođe do trejda sigurno će dosta timova biti zainteresovano da ga uvrsti među svoje igrače.

O trenutnoj situaciji se oglasio otac mladog pleja Rej Jang.

https://twitter.com/rayfordyoung/status/1605989858719043584

„Užasno je u šta se profesionalni sport pretvorio ovih dana, pa iako volim to što ljudi poput Kevina O’Konora pišu, uvek će biti članaka poput ovog jer predstavnici rivala nešto veruju. Tre ne razgovara sa drugim timovima, previše je zauzet Atlantom i željom da pobedi tamo. Da li će ovo nekada prestati?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter