1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

VILDOZA BACIO U DELIRIJUM NAVIJAČE ZVEZDE: Pomenuo Kampaca i najavio šta predstoji!

Objavljeno: 22.12.22 u 23:10

Speman je za sve to.

Luka Vildoza je još jednom bio heroj Crvene zvezde i novog izuzetno bitnog trijumfa u Evroligi. Izabranici Duška Ivanovića su ostvarili možda i najveću pobedu u dosadašnjem toku Evrolige, savladali su Olimpijakos u Pireju rezultatom 86:90.

Nakon utakmice, medijima se odmah obratio Luka Vildoza koji je imao kratku poruku za navijače crveno-belih.

– Uživao sam, mislim da je tim odradio dobar posao. Sa Fakundom možemo da napadnemo plej of – rekao je Vildoza nakon utakmice.

FOTO: STARSPORT

Što se tiče same utakmice, Zvezda je nakon dobrog starta, blago posustala, Olimpijakos je vodio dvocifrenom razlikom, ali su se crveno-beli probudili pri kraju prvog poluvremena.

Usledila je sjajna sekvenca ekipe Duška Ivanovića, ali su domaći uspeli da meč uvedu u neizvesnu završnicu. Ipak, dobra odbrana crveno-belih u bitnim momentima, donela im je veliko iznenađenje i trijumf.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Najefikasniji u redovima Crvene zvezde bio je Luka Vildoza sa 22 poena i 8 asistencija, dok je fantastičnu partiju odigrao Filip Petrušev, koji je upisao 14 koševa, 4 blokade i 3 skoka. Dvocifreni su još bili Mitrović sa 13 i Nedović, odnosno Dobrić sa po 12 poena. Na drugoj strani, Slukas i Blek su postigli po 14 koševa.

20
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter