1
Katar 2022

FOTO: Instagram/@nusr_et

STIŽE KAZNA ZA GLUPIRANJE SA BOGINJOM: FIFA započela istragu protiv kuvara koji je smetao Argentincima! (FOTO)(VIDEO)

Objavljeno: 22.12.22 u 22:26

Sledi oštra kazna za kršenje „svetog“ pravila.

Turski kuvar i vlasnik restorana Nusret Gokčiju poznatiji svima kao „Salt Bae“, internet slavu i viralnost stekao je po svom unikatnom posipanju soli po specijalitetima koje sprema. Ipak, on je na proslavi nakon finala Svetskog prvenstva doslovno „dosađivao“ pobedničkim igračima Argentine, koji su želeli da ovaj istorijski trenutak podele sa najvoljenijima, a nikako sa njim.

Prema najnovijim informacijama, Nusretu se ne piše dobro, FIFA je otvorila istragu i očekuje se da bezobrazni kuvar bude oštro kažnjen. Ovo je verovatno poslednji put da se našao na terenu a moguće i na tribinama neke od utkakmica u okviru FIFA organizacije.

Moglo bi se reći da je Nusret najdosadniji i najuporniji bio sa zvezdom ovog prvenstva Lionelom Mesijem, kojeg je prvo bezobrazno vukao za rukav kako bi se fotografisao sa njim, iako ga je Argentinac uporno odbijao, da bi na kraju popustio i fotografisao se, kako bi se ovaj „otkačio“. Mesi nije bio jedina žrtva kuvara dosađivao je i njegovim saigračima Lisandru Martinezu, kao i Angelu di Mariji.

Pored nepodnošljivog dosađivanja igračima napravio je neoprostiv peh, i prekršio jako važno pravilo koje kaže da samo prethodni osvojači Svetskog prvenstva i čelnici država smeju „boginju“ da nose u rukama.

 

4
3

1 Komentara

  1. Lik je seljak i napravio je ime od toga, ali da se ne lazemo Mesijeva zena se slikala sa trofejem… ne znam sta je ona osvojila, hoce li Fifa i sa njom da se obracuna? Gluposti sa nekim pravilima koja ni sami ne postuju.
    A ovom liku treba zabraniti javna pojavljivanja generalno na svim desavanjima. Samo se brukaju organizatori koji mu daju prostor. S kim si takav si…

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter