0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

SRBIN ZABLISTAO U ŠPANIJI: Nekadašnji golgeter Radnika dvostruki strelac u pobedi Sportinga, Đurđević ga zamenio pa ‘pocrveneo’! (VIDEO)

Objavljeno: 22.12.22 u 08:15

Sjajna partija bivšeg napadača mlade reprezentacije Srbije!

Treće kolo Kupa Španije donelo je mnoštvo zanimljivih okrašaja na terenima širom ove zemlje. Jedan od spomenutih duela odigran je na ‘Nuevo Estadio Los Paharitos‘ stadionu, pred nešto više od dve hiljade navijača. Trećeligaš Numansija dočekala je Sporting iz Hihona koji se takmiči
u LaLigi 2.

Gostujući sastav ke opravdao ulogu favorita i slavio sa ubedljivih 0:3. Sporting je krenuo silovito, na krilima srpskog napadača Uroša Milovanovića. Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije i golgeter Radnika iz Surdulice upisao se u strelce već u 7. minutu meča, kada je iskoritio asistenciju Krista.

Prednost je duplirana samo 120 sekundi kasnije, a ponovo se u centru pažnje naše Milovanović, kojem su ovo bili prvi golovi u inostranstvu.

Konačan rezultat postavljen je u 95. minutu kada je Aitor Garsija zatresao mrežu Numasnije, dok je Kristo upisao drugu asistenciju.

Milovanović je na terenu proveo 69. minuta, a tada ga je zamenio bivši napadač Partizana, Uroš Đurđević. Iskusni špic je već posle šest minuta morao ‘napolje’, jer je zaradio dva žuta kartona.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter