0
Evroliga

from left Mathias Lessort, Kevin Punter, Zach LeDay and James Nunnally during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on December 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(POLUVREME) CRNO-BELI IGRAJU DOBRO: Fenerbahče ima malu prednost nakon 20 minuta igre!

Objavljeno: 22.12.22 u 19:36

Egal utakmica!

Košarkaši Partizana večeras od 18 časova i 45 minuta gostuju ekipi Fenerbahčea koja je deobi prvog mesta, zajedno sa Barselonom i Monakom u 15. kolu Evrolige. Na poluvremenu rezultat je 37:33 u korist Fenerbahčea.

Vrlo tvrdo je počelo. Posebno dobru odbranu igrala je domaća ekipa – Partizan je za četiri minuta ubacio samo dva poena.

Nakon pet minuta rezultat je bio 8:4 za Fenerbahče.

Posle prve četvrtine bilo je zaista malo poena, s obzirom da je ovo okršaj dve veoma efikasne ekipe – 19:16 za tursku ekipu.

Druga deonica krenula je trojkom Jama Madara kojom su crno-beli došli do izjednačenja.  Partizan je nakon minut i po igre i poveo posle sigurnih slobodnih bacanja Kevina Pantera – 21:19. Prednost je nastavila da raste nakon što je i Lesor bio precizan sa bacanja – 23:19.

Međutim, Skoti Vilbekin je prekinuo seriju crno-belih i postigao veoma tešku trojku. Još jednu tešku trojku sa skoro centra pogodio je naturalizovani Amerikanac i vratio svojoj ekipi prednost – 27:24.

Stvari su se malo zakuvale, pre svega na tribinama, nakon nekoliko sudijskih odluka koje se nisu svidele domaćoj publici. Crno-beli su to iskoristili i korak po korak došli do nove prednosti – 29:27.

Dešon Pjer je trojkom vratio Fenerbahče u prednost za kratko, ali u tim trenucima Kevin Panter je imao rešenje za svaku odbranu domaćih.

Ipak, mini serijom uspeli su domaći košarkaši da se odvoje na četiri poena prednosti – 37:33. Taj rezultat ostao je i na poluvremenu.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter