0
Košarka

Milan Macvan FIBA World Cup Qualifying basketball match between Serbia and Georgia in Belgrade, Serbia on Nov. 27. 2017. (STARSPORT/Predrag Milosavljevic)

MAČVAN SE PRISETIO 2016. GODINE I OLIMPIJSKIH IGARA: „Drago nam što smo izgubili, jer idemo na Hrvate – znamo da oni ne mogu da nas dobiju nikad!“ (VIDEO)

Objavljeno: 22.12.22 u 16:12

Zanimljivo sećanje.

Nekadašnji košarkaški reprezentativac Srbije, Milan Mačvan, gostujući u podkastu „Jao Mile“, koji vodi nekadašnji košarkaš, Mile Ilić, podsetio se 2016. godine i Olimpijskih igara.

Prisetio se nekadašnji košarkaš Partizana utakmice sa Francuskom.

Igramo protiv Francuske, ko pobedi ide na Španiju. Mi sa Špancima, kroz istoriju ne možemo da ih dobijemo. A ko izgubi ide na Hrvate. Znači sva sreća mi promašili šut za pobedu. – započeo je Mačvan.

Potom je izjavio zašto „sva sreća da su promašili šut za pobedu“.

– Nama nešto u svlačionici poludrago, Sale poludeo što smo izgubili. Jer znamo, kada idemo na Hrvate, mi to dobijamo, ne mogu da nas dobiju nikad. I stvarno, četvrtfinale na Hrvate – dobijemo, polufinale a Australijom – najbolja utakmica naše generacije. Takva ekipa dala nam je za poluvreme samo 14 poena, na kraju smo ih dobili 20-30 razlike. – prisetio se Milan Mačvan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @jaomile_podcast

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter