0
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and FMP Zeleznik at Stark Arena on December 19, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LEGENDA SE VRAĆA: Evroliga veličanstveno najavila povratak Željka Obradovića u Istanbul!

Objavljeno: 22.12.22 u 15:43

Ostavio dubok trag!

Košarkaši Partizana večeras od 18 časova i 45 minuta gostovaće ekipi Fenerbahčea koja je deobi prvog mesta, zajedno sa Barselonom i Monakom, ali je izgubila obe utakmice u Evroligi prethodne nedelje.

Sa druge strane ovo će označiti povratak trenera Parnog valjka, Željka Obradovića na mesto gde je imao mnogo uspeha.

Evroliga je podsetila objavom kolika je legenda Obradović u Fenerbahčeu.

Ovaj turski tim je čak sedam sezona predvodio sa klupe. U 217 utakmica u Evroligi ostvario je 148 pobeda što je procenat pobeda od skoro 70 odsto.

Takođe, sa njim, Fener je pet puta uzastopno bio na fajnl-foru Evrolige, a 2017. godine doneo im je i titulu šampiona Evrope.

Podsećaju da je Obradović poslednji put protiv Fenera igrao kada je sa klupe predvodio Panatinaikos u sezoni 2011-12. U poslednjih sedam utakmica protiv turskog kluba ima isto toliko pobeda.

Ovaj poslednji podatak sigurno daje posebno nadu navijačima Partizana da večeras mogu do iznenađenja.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter