1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA BEZ KAMPACA U PIREJU: Ivanović ne može da računa na još tri bitna igrača!

Objavljeno: 21.12.22 u 20:57

Argentinac će morati da sačeka na debi još nekoliko dana!

Pre samo dva dana Crvena zvezda je dovela verovatno i najveće pojačanje u istoriji kluba, barem kada su stranci u pitanju, Fakunda Kampaca. Maestralni Argentinac, svojvremeno najbolji
plejmejker Evrope, odradio je trening sa timom i otputuvao u Atinu, gde Zvezdu čeka meč sa Olimpijakosom.

FOTO: STARSPORT

Kampaco ipak neće moći da pomogne saigračima u četvrtak, od 20 časova. Stigla je i zvanična potvrda Evrolige, pa će Fakundo na debi morati da sačeka do nedelje, kada crveno-beli u okviru Admiral bet ABA lige dočekuju Borac iz Čačka. Očekuje se da će sve poteškoće administartivne prirode biti rešene do narednog evroligaškog meča sa Barselonom, koji je na programu 30. decembra u hali ‘Aleksandar Nikolić‘.

Duško Ivanović u četvrtak neće moći da računa na od ranije povređene igrače, Hasana Martina i Nikolu Ivanovića. Snažni centar mora na pauzu od najmanje dva meseca, dok stručni štab raduje podatak da je crnogorski bek već počeo da trenira. U Beogradu je ostao i Ben Bentil.

2
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter