2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMENE NA KARABURMI, TERZIĆ I MRKELA PREUZELI OFK BEOGRAD: Dogovorena saradnja sa Zvezdom, bivši kapiten Partizana potpredsednik kluba!

Objavljeno: 21.12.22 u 22:36

Novo rukovodstvo Romantičara!

Skupština kluba donela je velike promene u OFK Beogradu! Plavo-beli su odlučili da je došao kraj radu uprave na čelu sa Dušanom Petkovićem, a izabrani su novi rukovodioci.

Nekadašnji funkcioner Romantičara, Momčilo Minić, izabran je za predsednika kluba. OFK je dobio i dva nova potpredsednika. U pitanju su sin Zvezdana Terzića, Kostadin, i nekadašnji kapiten Partizana, Stefan Babović.

Na Skupštini je doneta odluka o početku saradnje sa Crvenom zvezdom, čiji je prvi operativac i generalni direktor, Zvezdan Terzić. Dugogodišnje iskustvo Terzić ima u redovima plavo-belih, najpre kao kapite tima, a potom kao prvi čovek kluba. Zvezda će i igrački pomoći OFK Beogradu u nameri da se ekspresno vrati u viši rang takmičenja, jer sada nastupa u Srpskoj ligi Beograd.

Uskoro se očekuje i ozvaničenje saradnje sa novim generalnim direktorom, Stevanom Višnjićem. Funkcija sprotskog direktora namenjena je Andreju Mrkeli, sinu Mitra Mrkele, sportskog direktora Crvene zvezde.

Irina Popović, Zoran Mitrović, Nenad Đorđević, Miroslav Ivanović, Marko Miljković Cici i Dušan Tomašević su članovi novog Upravnog odbora.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели OFK BEOGRAD (@ofkbeograd1911)

OFK Beograd je u utorak ozvaničio saradnju i sa novim trenerom, Draženom Dukićem, koji se ponovo vratio na Omladinski stadion.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели OFK BEOGRAD (@ofkbeograd1911)

9
23

2 Komentara

  1. VOLIO BI DA KAO NEKAD GLEDAM PARTIZAN NA KARABURMI GDE JE UVEK BILO KRCATO TRAZILA SE KARTA VISE SETITE SE SKOBLARA SEKULARCA SAMARDJICA PETKOVICA MRKELE I MNOGIH SVETSKI IGRACA KOJI SU TU IGRALI A POSEBNO SANTRACA NAJBOLJEG STRELCA U ISTORIJI STARE JUGE OFK BEOGRAD MORA DA POSTANE OPET MOCAN KLUB I STADION DA SE OBAVEZNO RENOVIRA ⚽⚽⚽⚽

    7
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter