1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OSTOJA MIJAILOVIĆ O DOLASKU KAMPACA U ZVEZDU: ‘Čestitam rivalu, on je svetska klasa! Imamo mi adute, mi smo Partizan!’

Objavljeno: 21.12.22 u 23:55

Uzbudljiva sezona u svim košarkaškim takmičenjima!

Kada je srpska košarka u pitanju strasti ne smiruju ni za vreme pauze. Tako je bilo i tokom prošlog leta, kada su navijači večitih rivala svakodnevno nestrpljivo iščekivali imena novih pojačanja. Od kada je sezona počela teme su najviše usmerene na teren, gde se vode velike bitke na svim frontovima.

Zvezda je nešto lošije počela sezonu, pa je dolaskom Duška Ivanovića na mesto trenera uspela da se ‘digne iz prašine’ i dvocifrenom serijom pobeda, između ostalog dve u derbiju, kotira bolje u odnosu na Partizan.

Pre samo dva dana Zvezda je u svoje redove dovela verovatno i najveće pojačanje u istoriji kluba, Fakunda Kampaca. Dolazak nekadašnjeg asa Denver Nagetsa i Real Madrida prokomentarisao je čak i predsednik Partizana, Ostoja Mijailović.

– Želim da čestitam gradskom rivalu na tako velikom pojačanju. Oni se bore na svom frontu, a mi na svom. Glupo je da komentarišem. Igrač kojeg su doveli je stvarno svetska klasa – rekao je Mijailović za Sport Klub i dodao:

– Oni su rekli da je u interesu srpske košarke, a ja da je najskuplje i najznačajnije pojačanje. Čestitam im na rekordu koji su ostvarili, pa ćemo da vidimo. Imamo mi adute, mi smo Partizan – poručio je prvi čovek Partizana.

12
7

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter