0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

MESI OTKRIVA TAJNU: Cilj da obori još jedan rekord!

Objavljeno: 21.12.22 u 13:50

O najboljem igraču Svetskog prvenstva u Kataru se i dalje priča.

Ovaj neverovatni fudbaler koji je po mnogima najveći svih vremena, napokon je uspeo da osvoji veliki trofej koji mu je nedostajao da kompletira karijeru i tako uđe u legendu iako je po mnogima to već uradio.

Spekuliše se da ovo nije Mesijev poslednji nastup na Svetskom prvenstvu iako je i to sam nagoveštavao. Nesporno je da je Mesi ušao u završnu fazu karijere ali da su godine samo broj govori to da uprkos tome što ima 35 godina, Mesi je fantastično igrao za reprezentaciju. Sunarodnik Horhe Valdan tvrdi da Mesijeva misija sa „gaučosima“ nije gotova, rekao je sledeće:

Kada kamere nisu bile uključene, Mesi mi je rekao da će, ako u svom petom pokušaju osvoji titulu prvaka, ostati i na šestom. Rekao mi je da to nije napravio nijedan igrač u istoriji. Odgovorio sam da to nije moguće, a on je rekao ako postanem svetski prvak, igraću za Argentinu i na sledećem prvenstvu“

https://twitter.com/Argentina/status/1605354716573188096

Ako Mesi uspe da realizuje to što je naumio i da za četiri godine opet zaigra na Svetskom prvenstu koje će se održati u čak tri zemlje u SAD, Kanadi i Meksiku, postaće prvi igrač koji je igrao na šest šampionata.

Valdana pamtimo tako što je 1986. godine osvojio prvenstvo u Meksiku sa Argentinom.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter